Jako socan i ukusan kolac.
Potrebno je za koru:
Cim je izvadite iz rerne zaliti je toplim mlekom.
Puding i brasno skuvati u mleko i ohladjeno spojiti sa umucenim margarinom i vanilin secerom.
Filovati koru .Ukrasiti slagom i kokosom.
Ukoliko ne volite kokos mozete umesto kokosa koristit prezle ili orahe.
Potrebno je za koru:
- 5 belanca
- 300 g secera
- 100 g brasna
- pola praska za pecivo
- 100g kokosa(prezle,orasi)
- 4 soljice kuvanog toplog mleka za prelivanje
- 5 zumanca
- 6 kasike secera
- 6 kasike brasno
- 1 puding od vanile
- 1 margarin
- 2 vanilin secera
- pola litre mleka
Cim je izvadite iz rerne zaliti je toplim mlekom.
Puding i brasno skuvati u mleko i ohladjeno spojiti sa umucenim margarinom i vanilin secerom.
Filovati koru .Ukrasiti slagom i kokosom.
Ukoliko ne volite kokos mozete umesto kokosa koristit prezle ili orahe.
Нема коментара:
Постави коментар