уторак, 5. фебруар 2013.

Rafaelo kocke

Jako socan i ukusan kolac.


Potrebno je za koru:
  • 5 belanca
  • 300 g secera
  • 100 g brasna
  • pola praska za pecivo
  • 100g kokosa(prezle,orasi)
  • 4 soljice kuvanog toplog mleka za prelivanje
Potrebno je za fil:
  •  5 zumanca
  • 6 kasike secera
  • 6 kasike brasno
  • 1 puding od vanile
  • 1 margarin
  • 2 vanilin secera
  • pola litre mleka
Od navedenih sastojaka umititi koru i peci na 200 C oko 20 minuta.

Cim je izvadite iz rerne zaliti je toplim mlekom.

Puding i brasno skuvati u mleko i ohladjeno spojiti sa umucenim margarinom i vanilin secerom.
Filovati koru .Ukrasiti slagom i kokosom.





Ukoliko ne volite kokos mozete umesto kokosa koristit prezle ili orahe.



 

Нема коментара:

Постави коментар